Mærkedage

Følgende medlemmer har runde fødselsdage i den kommende tid:

12.02 Preben Laursen

21.01 Eric Maarvig

24.02 Knud Villy Jensen

02.04 Anders Skorstensgaard

Vi kipper med flaget

Jubilarer 2019

Vi kipper med flaget

Nye gaster:

Gunnar Meyer

Flemming Nielsen

Velkommen ombord

Følgende er siden sidst "gået fra borde"

Endnu en god kammerat er gået fra borde ...

Efter en lang sygdomsperiode måtte Lau Schmidt give op, og sov ind d. 10. nov. 2019 omgivet af familien.

Lau var om nogen, ægte "Mariner". Efter over 40 år i søværnet blev han medlem af Aarhus Marineforening og var yderst aktiv på enhver måde i foreningen, han var meget aktiv i skytteforeningen og med til at starte fiskeklubben op, og mange år medlem af bestyrelsen og i en årrække næstformand.

Lau var meget vellidt blandt gutterne i Marinestuen, han var altid glad og positiv og især kendt for hans lune måde at underdirve på, når han fortalte om hans mange sjove/spændende oplevelser gennem tiden, han deltog også gerne hvis vi mødtes uden for marineforeningen til lidt godt at spise og en lille en.

Lau vil blive savnet af os alle i Marineforeningen.

Lau blev 74 år. Ære været hans minde.

Gutterne

Using Format