Nyt fra fiskeklubben


Fiskeafslutning

Den 12. december 2020 kan udmærket sammenlignes med en stor god Gin & Lemon, altså kold men dejlig.

Således var årets fiskeafslutning. Vi var 6 mand, Benny, Keld, Nicolaj, Kenn, Helge og undertegnede, der trods vejret, der absolut var både grå, trist og kold, men hvad kan man ellers bruge en travl, men corona ramt juledecember lørdag til, så vi kørte ud til Skellerup søen hvor vi mens lyset næsten brød frem drak en varm kop kaffe så varmedampene stod både fra kaffe og ånde.

Nå vi fik da rigget  vores grej til med kolde valne fingre, og fik krogene i vandet og fandt en Underberg frem for at holde varmen, mens Kenn fik fortalt, ikke uden stolthed, at Niolaj allerede havde fanget en.

Så fik vi kaffe med rundstykker som Benny havde taget med og naturligvis smør og smørrekniv af træ som Birthe så sødt havde pakket til os.

Så gik det løst, så fangede Helge en flot ørred og uden at være  særlig misundelig fangede jeg også en.

Der gik nok en times tid så, - på samme tid fik både Benny og Keld bid, Bennhy fik selvfølgelig filtret både snøre, spinner og fisk ind i nettet så han måtte igang med at udrede det.

Vi fik endnu en god kop kaffe og endnu en Underberg for varmens skyld og så var dagen forbi ... Åh, jeg havde næsten glemt at fortælle at jeg nåede at fange endnu en rigtig flot ørred???

Men en rigtig dejlig afslutning på årets fisketure.

Villy

Using Format