Formanden har ordet...

Efter Marinestuen var blevet lukket ned på grund af coronavirus d. 15. marts, måtte vi aflyse alle vores aktiviteter i Marinestuen m.m.

Det gjaldt sangkoret - skydning i Åbyhøj - Venskabsskydning i Randers - Skibslægen fortæller om sine oplevelser - Skæring Hede - Sømanden - Sendemandsmøde i Svendborg - Ålelavet - pudsedag - Sommerudflugten - Valdemarsdag - Genforeningen i Sønderjylland.

I uge 24 startede vi igen op i Marinestuen med vores aktiviteter.

Sommerudflugten er flyttet til næste år, det bliver lørdag d. 12. juni.

Torsdag d. 27. august kl. 19.00 kommer skibslægen Søren Thomsen og fortæller om sine oplevelser. Der bliver serveret et par stykker smørrebrød, så derfor skal man tilmelde sig senest d. 19. august i Marinestuen.

Husk også vores Jubilarfest lørdag s. 12. september.

Carl Bjarne Frederiksen har været medlem i 50 år.

Per Christensen har været medlem i 25 år.

Alle der ikke har fået deres Marinenål vil få den udleveret, hvis de møder op.

Der bliver serveret Skipperlabskovs, 1 øl + 1 snaps til en pris af 75 kr. - tilmelding senest d. 5. september i Marinestuen. Mød op og vær med til at fejre Bjarne og Per

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske vores annoncører samt medlemmer og deres familie en god ferie

Husk Marinestuen jo fortsat har åben onsdage og lørdage fra 10.00 - 14.00.

Vi ses i Marinestuen

Kai Berg