Formanden har ordet...

Efter en varm sensommer er vi igen startet ip i vores aktiviteter, idet både Skyttelavet og sangkoret er startet op + fluebinding og kammeratskabsaftenerne starter op sidst i oktober efter sommerpausen.

Vores Flaggaster deltog ved mindehøjtideligheden i Mindeparken for de udsendte d. 5. september, med efterfølgende buffet i restaurant Terrassen i Tivoli Friheden.

Søndag d. 15. september havde vi arrangeret  4 kant skydning i Skytternes Hus på Gøteborg Allé for Ebeltoft - Grenaa - Randers og Aarhus.

Alle nye gaster der ikke har fået deres Nål udleveret, får det til vores Gule ærter arrangement.

Den 13. september skulle vi have afholdt vores Jubilarfest men den blev aflyst da vi ikke havde nogen jubilarer i år.

Den 1.-4. august blev der afholdt Tall Ships Races i Aarhus Havn. Vi havde rigtig mange besøg i vores stue og også en del nye medlemmer. Læs om det andet sted i bladet. (og på siden mærkedage)

Vores arrangementer her i efteråret og vinteren er på listen andet sted i bladet. (og på siden aktiviteter).

Vores sommerudflugt er allerede på plads for 2020, det bliver lørdag d. 13. juni og er en endagstur til Voergaard Slot med skafning i Hals Marinestue. Læs andetsteds i bladet.

Jeg vil hermed ønske alle et godt efterår og håber at se rigtig mange medlemmer til vores fremtidige arrangementer.

Marinestuen har jo fortsat åben onsdage og lørdage fra 10.00 - 14.00.

Vi ses i Marinestuen

Kai Berg