Formanden har ordet...

Nu går vi mod lysere tider og efter en regnvåd vinter med lidt sne, ser det ud til at foråret er på vej.

Den 8. februar blev vores årlige feneralforsamling afholdt og der var 52 tilmeldte.

Der var genvalg til formanden, Eric Maarvig og Peter Lønnqvist.

Nye i bestyrelsen blev Kenn S. Byrholt for 2 år og Axel Dixen blev valgt for 1 år. Suppleanter blev Brian Laursen og Tom A. Pedersen.

Der er åbnet for tilmedlingen til vores sommerudflugt d. 13. juni der i år er en endagstur til Voerladegaard Slot og frokost i Hals Marineforening. Prisen for turen med morgenmad i Marinestuen, frokost i Hals Marineforening samt entre til Voerladegaard Slot er den nette sum af 300 kr. pr. person.

Påklædningen den dag er "fin uniform" ved besøget i Hals Marineforening.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske vores annoncører samt medlemmer og deres familie en god påske.

Marinestuen har jo fortsat åben onsdage og lørdage fra 10.00 - 14.00.

Vi ses i Marinestuen

Kai Berg